Veel gestelde vragen over software

Vragen

Antwoorden

Wat is het vershil tussen de begrippen Retail en OEM
OEM software zijn pakketten die bedoeld zijn om bij nieuwe hardware te leveren. Dit mag overigens ook bijvoorbeeld bij een nieuw moederbord (dus bij een upgrade van uw PC) gebeuren. Controle op de koppeling tussen gelijktijdige aanschaf van een OEM-pakket en nieuwe hardware is nog niet mogelijk. Microsoft geeft in ieder geval geen support op OEM versie. Wel zijn OEM-versies een stuk goedkoper dan Retail. U kunt bij ons wel OEM-pakketten kopen. Wij gaan er van uit dat u zich houdt aan de regels en deze software gebruikt volgens de voorwaarden van de producent. Doet u dit niet, dan zijn wij daar niet aansprakelijk voor.
RETAIL-pakketten zitten altijd in een overdoos, dus fraai verpakt en compleet met een manual, installatie CD-ROM’s en eventueel een certificaat.

Prijzen en Verzendkosten
Alle prijzen zijn exclusief 19% BTW en exclusief € 10,00 BTW verzendkosten.

Ik zoek software maar het staat niet bij SoftwareTrader!
Produkten op de site zijn meestal op voorraad en vrijwel allemaal afkomstig uit failissementen, restantpartijen en reguliere inkoop. Neemt u gerust contact met ons op als iets er niet tussen staat: met ons netwerk hebben wij het waarschijnlijk zo gevonden

Kan ik de bestelling ook afhalen?
Nee, wij zijn een postorderbedrijf. Hierdoor zijn wij mede scherp geprijsd. Wij versturen met TPG-post, meestal betekent dit: de dag na verzending heeft u het in huis!.

Als ik een Engelse versie van een softwarepakket koop, mag ik dan Nederlands installeren?
Ja, bij Retail mag dat altijd. Bij OEM onder voorwaarden. Bij twijfel neemt u gerust contact met ons op.

Betaling van mijn bestelling
Indien u gebruik heeft gemaakt van telebankieren of rembours en het produkt voorradig is wordt het dezelfde dag nog verzonden (mits voor 16.00 besteld). Bij vooruitbetaling en automatische incasso wordt het verzonden zodra het geld ontvangen is. Dus: meestal binnen 1 of 2 dagen heeft u het produkt in huis.

Na de bestelling…
Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent over ons product en dat u de weg naar onze site wederom weet te vinden. Uw adres en mailgegevens worden nimmer aan derden verstrekt!. Wel zullen wij u periodiek van onze aanbiedingen op de hoogte houden met mail, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.